Program for Vandrer II/ førerpatruljen vår 2019

Program for Vandrer II/ førerpatruljen vår 2019

Fører-patruljen er speidere i 8.-10. klasse . Her kan du se bilder fra Steinkjerturen

Velkommen til nytt speidersemester i vandrer II/fører-patruljen! 
Sammen med speiderne har vi bestemt at førerpatruljen knyttes i stor grad opp mot driften av ungdomsklubben LIME. Her får speiderne konkrete arbeidsoppgaver som å

  • betjene kiosk inkl å fylle på varer
  • sørge for lys og lys fra LIME-scenen inkl oppsetting av spillelister
  • lage informasjonplakater og bruke sosiale medier får å gjøre LIME kjent
  • opptelling av kasse og følge økonomien i LIME-kiosken
  • ta bilder/video og lage visninger for LIME-kvelder

Av den grunn har vi også bestemt at førerpatruljen samles til ordinære speidermøter omlag hver andre uke. Når vi trenger litt lengre arbeidsøkter vil speidermøtet bli lagt til lørdager. Vi vil også ha fokus på turer. Førerpatruljen vil dessuten ha patruljeføreransvar på felles Vandrermøter samt være med på arrangere felles speidermøter som feks semesteravslutningen. Speidermøtene varer fra 18-20 hvis ikke annet er opplyst. Ta med speiderkniv og drikke på alle utemøter, varm drikke, hodelykt og refleksvest i mørketiden. Til utemøter kan du også ta med bålmat hvis du ønsker. Søtsaker får ikke bli med på speidermøtene. Programendringer blir sendt ut på SMS og lagt ut på limeweb.no.

Speider-programmet for vår/sommer 2019:

Det er ordinære speiderprogrammet for første halvår 2019 ble avsluttet med kanotur i Velfjord siste helgen i mai. Vi planlegger en overnattingstur på speiderøya/Sømna og vil finne et eget tidspunkt i samråd med speiderene. I førerpatruljen planlegger vi også en Gokart-tur til Steinkjer Racingpark 24.-25. august. Enn så lenge: Ha en strålende sommer!

Speiderhilsen fra Mariann, Tony og Per

Under ser du bilder fra speidertur for Vandrer II til Steinkjer Racingpark og Dampsaga Bad

Powered by Cornerstone