Vandrer II/ førerpatruljen vår -23

Vandrer II/ førerpatruljen vår -23

Fører-patruljen er speidere i 8.klasse - 3. vg

Velkommen til nytt speidersemester i vandrer II/fører-patruljen! 
Førerpatruljen samles til ordinære speidermøtervanligvis hver torsdag. Når vi trenger litt lengre arbeidsøkter vil speidermøtet bli lagt til lørdager. Vi vil også ha fokus på turer. Speidermøtene varer fra 18-20 hvis ikke annet er opplyst. Ta med speiderkniv og drikke på alle utemøter, varm drikke, hodelykt og refleksvest i mørketiden. Til utemøter kan du også ta med bålmat hvis du ønsker. Programendringer blir sendt ut på SMS og lagt ut på limeweb.no.

Noen speidere i Vandrer 2-patruljen har spurt om vi kan bytte møtedag fra torsdag til tirsdag. Fra 2023 gjør vi et forsøk med å ha speidermøte annenhver tirsdag. Dette grunner seg i at ungdomsklubben LIME har åpent annenhver tirsdag kl 18-21. Mange av speiderne bruker allerede dette tilbudet. Etter påske og fram til sommeren blir det speidermøter hver tirsdag.

Av vår-programmet kan vi nevne:

  • Helgen 10.-12. mars: Kretsting i Leirfjord. Rakel kjører og har ledige plasser
  • Helgen 24.-26. mars: Patruljeførerkurs i Stavanger for speidere fra førerpatruljen
  • Torsdag 20. april kl 18-20: Felles strandryddeaksjon på Sømnes
  • Helgen 27.-29. mai (pinse-helgen): Felles krestleir på Oppsjøen i Velfjord

Speiderhilsen fra Rakel, Jan Erling og Per

Under ser du bilder fra speidertur for Førerpatruljen til Steinkjer Racingpark og Dampsaga Bad september 2019. Takk til både speidere og ledere for en fantastisk trivelig tur i flotte omgivelser og med verdifullt fellesskap :)

Powered by Cornerstone