Konfirmantweekend 2024

Konfirmantweekend 2024

Overgangen januar – februar er tiden for konfirmantweekend. Dette pleier også å være en periode med urolig vær. På turene til Trondheim har vi møtt snøstorm, flom, innstilte ferger og stengte veier grunnet uhell og ulykker.  Opptakten til årets tur var intet unntak. Vi pakket oss i bussen fredag akkurat i det villværet Ingunn hadde besinnet seg. Men nytt uvær var på gang. Det traff oss lørdag da vi satt fredfullt i Tyholt-tårnet og nøt en pizza-buffét. Bra vi var bortimot ferdigspist i det tårnet begynte å svaie.

I den grad vi svaiet på Impuls-konferansen var det av helt andre årsaker. Der deltok vi både på gudstjenester, seminar, konserter og raveparty. Arrangementet med om lag 450 ungdommer ble holdt på KVT på Tiller, strategisk plassert med gangavstand til både City Syd og Rush-trampolinepark. Besøket i Nidarosdomen søndag var et høydepunkt og målet for vår pilegrimsreise siden dette er vår kirkes nasjonal-helligdom og grav-kirke for Olav den Hellige.

Så denne gangen siktet vi godt mellom vind og fergestans og kom velberget både fram og tilbake uten komplikasjoner under trygg styring av kaptein Torgeir. Stor takk til både konfirmanter og ledere for en flott konfirmantweekend!

per diakon

Powered by Cornerstone