Ungdomsklubben LIME hver fredag kl 20-23.

Ungdomsklubben LIME hver fredag kl 20-23.

- og annenhver tirsdag når det ikke er kino i Vik

Fredags-LIME er ukas treffested for ungdommer på Sømna og Trælnes i ungdomsskolealder eller eldre. Vi har også en del besøk fra Brønnøysund. Med unntak av høstferien har LIME åpent hver fredag fra kl 20-23 fram til jul. Ta med deg venner eller treff venner på LIME. På LIME har vi biljard, bordtennis, fotballspill, airhochey og ulike data/TV-spill. Nytt i høst er e-ball/playfinity og ny Xbox One X. Nede i aktivitetskjelleren har vi plass for ballspill og skating. Her kan du også bruke e-ball som du spiller koblet opp til mobilen din. Kl 22 hver fredag har vi input fra scenen. Det kan være en konkurranse, multimediavisning, andakt eller besøk som får presentere seg.

Etter høstferien holder LIME åpent også annenhver tirsdag kl 18-21 når det ikke er kino i Vik. Det vil si ukene 42, 44, 46... osv. På kalenderen til høyre på hjemmesidens forside ser du når LIME er åpen.

Velkommen til LIME!

Billedserie under: Hver fredag kl 22 er det program på LIME-scenen; det kan være besøk som presenterer seg, mini-konsert, andakt eller en morsom konkurranse som du kan være med på:

Powered by Cornerstone