Åpent hus på LIME hver fredag kl 20-23

Åpent hus på LIME hver fredag kl 20-23

Fredag 15. september var det sesongåpning på LIME. Nå har vi åpent hus hver fredag fra 20-23. Fredags-LIME er ukas treffested for ungdommer på Sømna og Trælnes i ungdomsskolealder eller eldre. Vi har også en del besøk fra Brønnøysund. Ta med deg venner eller treff venner på LIME. På LIME kan du prøve klatrevegg ute på den lyse årstiden. Av inneaktiviteter har vi biljard, bordtennis, fotballspill, airhochey og ulike data/TV-spill. Nede i aktivitetskjelleren har vi plass for ballspill og skating. Kl 22 hver fredag har vi input fra scenen. Det kan være en konkurranse, multimediavisning, andakt eller besøk som får presentere seg.

Etter høstferien holder LIME åpent også annenhver tirsdag kl 18-21 når det ikke er kino i Vik. Det vil si ukene 41, 43, 45... osv. På kalenderen til høyre på hjemmesidens forside framgår det når LIME er åpen.

Velkommen til LIME!

Billedserie under: Hver fredag kl 22 er det program på LIME-scenen; det kan være besøk som presenterer seg, mini-konsert, andakt eller en morsom konkurranse som du kan være med på:

Powered by Cornerstone