Konfirmantweekend 2.-4. februar 2018

Konfirmantweekend 2.-4. februar 2018

Det var en forventingsfull buss fylt med konfirmanter og ledere fra Sømna som fredag ettermiddag og satte kurs for Trondheim.

Vi dro til Trondheim blant annet for å delta på IMPULS 2018. IMPULS er den største kristne ungdomskonferansen i Midt-Norge som i år samlet om lag 700 ungdommer.  Både overnatting og bespisning ble foretatt på Carlottenlund i tilknyttning til arrangementet. På IMPULS fikk ungdommene oppleve innholdsrike møter med lovsang, forkynnelse og forbønn. Dessuten var det stands, aktivitetsområde og seminarer. Som Sør-Helgelandinger var det ekstra stas at taleren på kveldsmøtet fredag opprinnelig kommer fra Brønnøysund; Annette Rodal Stokke!
Etter frokost, celebration og seminar lørdag, var Sømna-gjengen veldig klar for en skikkelig runde med pizza-buffèt i Tyholt-tårnet. Trondheim og Trøndelag tok seg praktfullt ut i strålende vintervær. Som gode "Egon"-kunder i mange år, ble vi denne gangen møtt med en særdeles hyggelig overraskelse: Hovmesteren lurte på om det var Ok at de spanderte gratis brus på hele Sømna-gjengen; det synte vi selvfølgelig var veldig OK!!!! Deretter hadde vi et par timers shoppingtid på City Syd. Noen syntes det var alt for kort tid, mens andre ikke helt skjønte hva vi skulle gjøre der…… Lørdagen ble avsluttet med konsert og et solid house-party levert av Jesus Loves Electro. Etter frokost søndag pakket vi oss ut for å delta på gudstjeneste i vår nasjonal-helligdom, Nidarosdomen, som er gravkirke for Olav den Hellige. I gudstjenesten ble dessuten Samenes nasjonaldag markert.

Stor takk til både konfirmanter, medledere og voksenledere for flott fellesskap og turopplevelse som ga mersmak! Planer er allerede lagt for IMPULS 2019.......

Powered by Cornerstone