Informasjon om konfirmantundervisning

Informasjon om konfirmantundervisning

Velkommen til en spennende konfirmanttid. Første samling nærmer seg, og her kommer litt info:
Vi starter opp med følgende program: 


- Tirsdag 12. oktober kl 14.30-16.00: Konfirmantundervisning i kirka.                                                          

- Onsdag 13. oktober kl. 18-19: Foreldremøte i kirken. Kun foresatte møter her.


- Søndag 17. oktober kl.11.00: Gudstjeneste i Sømna kirke med presentasjon av konfirmantene. Konfirmantene møter kl.10.30. Det er hyggelig om de foresatte følger konfirmanten denne dagen. 


Vi har tidligere pleid å samle konfirmantene om lag hver 14. dag, og vekslet mellom å treffes i kirka på dagtid, og fredagskvelder på LIME (ungdomsklubben på Berg). En konfirmantweekend til Trondheim har også brukt å være en del av opplegget. Nå er det litt usikkert når det gjelder konfirmanttur, så vi må vente med avgjørelse av dette til senere. Vi kommer derfor ikke til å sende ut giro med konfirmantavgiften nå, da vi ikke vet hvilket opplegg vi kommer til å kjøre i år.
I tillegg består konfirmantopplegget av et visst antall gudstjenester i Sømna kirke. Alt i programmet er obligatorisk, og program vil bli delt ut og gjennomgått på foreldremøtet.
Konfirmasjonsdato i 2022 er søndag 8. mai.  
Ta kontakt med oss hvis det er spesielle forhold vi burde være klar over vedrørende din konfirmant.

Ansvarlig for konfirmantundervisningen i Sømna menighet er sokneprest i Sømna, Heidi Frich Andersen (41145131), trosopplærer Tone J. Sund (90897464) og diakon Per Weibye (99360376). Vi gleder oss til å treffe konfirmantene, og vi skal gjøre vårt beste for at det blir en fin tid for hver enkelt.
 

Relaterte lenker
Relaterte dokumenter
Powered by Cornerstone