Konfirmantweekend 2020

Konfirmantweekend 2020

Fredag formiddag fylte vi bussen med forventningsfulle Sømna-konfirmanter og ledere klar for konfirmantweekend i Trondheim. At ferga var innstilt, og at vi måtte kjøre om Tosen, la ingen demper på stemningen.

Vi dro til Trondheim blant annet for å delta på IMPULS 2020. IMPULS er den største kristne ungdomskonferansen i Midt-Norge som i år samlet om lag 600 ungdommer. Både overnatting og bespisning foregikk på Carlottenlund i tilknyttning til arrangementet. På IMPULS fikk ungdommene oppleve innholdsrike møter med lovsang, forkynnelse og forbønn. Dessuten var det stands, aktivitetsområde og seminarer.
Etter frokost, celebration og seminar lørdag, var Sømna-gjengen veldig klar for en skikkelig runde med pizza-buffèt i Tyholt-tårnet. Her møtte vi også konfirmanter og ledere fra Vaga. Deretter hadde vi et par timers shoppingtid på City Syd. Noan av konfirmantene og lederene var mer motivert for litt aktivitet og brukte i stedet tiden på RUSH trampolinesenter. Lørdagen ble avsluttet med LoLympics fra hovedscenen; et sceneshow ispekket ulike konkuranser. Etter frokost søndag pakket vi oss ut for å delta på gudstjeneste i vår nasjonal-helligdom, Nidarosdomen, som er gravkirke for Olav den Hellige. Her var vi med å feire Kyndelmesse til minne om da Jesus ble båret fram i templet som barn. 

Stor takk til både konfirmanter, medledere og voksenledere for flott fellesskap og turopplevelse som ga mersmak! Planer er allerede lagt for IMPULS 2021.......

Powered by Cornerstone