Konfirmantweekend - IMPULS 2019

Konfirmantweekend - IMPULS 2019

Det var en forventingsfull buss fylt med konfirmanter og ledere fra Sømna og Vega som fredag ettermiddag og satte kurs for Trondheim.

Vi dro til Trondheim blant annet for å delta på IMPULS 2019. IMPULS er den største kristne ungdomskonferansen i Midt-Norge som i år samlet om lag 600 ungdommer. Både overnatting og bespisning foregikk på Carlottenlund i tilknyttning til arrangementet. På IMPULS fikk ungdommene oppleve innholdsrike møter med lovsang, forkynnelse og forbønn. Dessuten var det stands, aktivitetsområde og seminarer.
Etter frokost, celebration og seminar lørdag, var Sømna-gjengen veldig klar for en skikkelig runde med pizza-buffèt i Tyholt-tårnet. Trondheim og Trøndelag tok seg praktfullt ut i strålende vintervær. Deretter hadde vi et par timers shoppingtid på City Syd. Noen syntes det var alt for kort tid, mens andre ikke helt skjønte hva vi skulle gjøre der…… Lørdagen ble avsluttet med konsert og et ekte Rav-party levert av Africanchild. Etter frokost søndag pakket vi oss ut for å delta på gudstjeneste i vår nasjonal-helligdom, Nidarosdomen, som er gravkirke for Olav den Hellige.

Stor takk til både konfirmanter, medledere og voksenledere for flott fellesskap og turopplevelse som ga mersmak! Planer er allerede lagt for IMPULS 2020.......

Powered by Cornerstone