Bilder fra konfirmantweekend - Impuls 2016

Bilder fra konfirmantweekend - Impuls 2016

Helgen 5.-7. februar la vi ut på vinterens store høydepunkt

Det var en forventingsfull gjeng fra Sømna på 45 personer som fylte opp bussen til Torgeir fredag ettermiddag og satte kurs for Trondheim. 

Både overnatting og bespisning ble foretatt på Carlottenlund i tilknyttning til arrangementet. I år samlet Impuls omlag 600 deltakere. På Impuls fikk ungdommene oppleve innholdsrike møter med lovsang, forkynnelse og forbønn. Dessuten var det stands, aktivitetsområde og seminarer. Med konfirmantene deltok vi på seminaret "Den som venter på noe godt - om sex, kjærlighet og løfter". På lørdagen fikk vi dessuten tid til en skikkelig runde med pizza-buffèt i Tyholt-tårnet, etterfulgt av shoppingtid på City Syd. På kveldsmøtet lørdag ble vi gledelig overrasket av en taler fra Brønnøysund; Annette Rodal Stokke! Lørdagen ble avsluttet med konsert og et solid house-party levert av gruppa Valentis. Søndagen deltok vi på gudstjeneste i vår nasjonal-helligdom, Nidarosdomen, som er gravkirke for Olav den Hellige. 

Stor takk til både konfirmanter, medledere og voksenledere for flott fellesskap og turopplevelse som ga mersmak! Det er allerede noen som gleder seg til IMPULS 2017........

Powered by Cornerstone