Program for Vandrer II/ førerpatruljen vinter/vår 2021

Program for Vandrer II/ førerpatruljen vinter/vår 2021

Fører-patruljen er speidere i 7.klasse - 1. vg

Velkommen til nytt speidersemester i vandrer II/fører-patruljen! 
Førerpatruljen samles til ordinære speidermøtervanligvis hver torsdag. Når vi trenger litt lengre arbeidsøkter vil speidermøtet bli lagt til lørdager. Vi vil også ha fokus på turer. Speidermøtene varer fra 18-20 hvis ikke annet er opplyst. Ta med speiderkniv og drikke på alle utemøter, varm drikke, hodelykt og refleksvest i mørketiden. Til utemøter kan du også ta med bålmat hvis du ønsker. Søtsaker får ikke bli med på speidermøtene. Programendringer blir sendt ut på SMS og lagt ut på limeweb.no.

Covid 19.
Sømna-speiderne følger retningslinjer fra Norges KFUK-/KFUM-speidere samt lokale helsemyndigheters føringer mht til smittvern for vår speideraktivitet. Dette gir noen begrensninger mht til antall som kan møtes samt at vi stort sett har møter utendørs. Av samme grunn har vi nå ikke mulighet til å knytte førerpatruljen i Sømna-speiderne opp mot driften av ungdomsklubben LIME.

Program:
Vi håper å kunne holde speideraktiviteten som nå fram til sommeren, men er forberedt på at rammer for vår drift kan endre seg raskt. Vi legger derfor ikke konkrete møte planer mange uker fram i tid, men kommer med fortløpende infomasjon ang speidermøtene på meldinger og hjemmesiden.

Uke 5: speidermøte torsdag 4. februar blir flyttet til lørdag 6. februar fordi vi skal isfiske på Holandsvannet. Oppmøte kl 12, og vi holder på til kl 14. Ta på varme klær, gode sko, og ta med varm drikke. 

Speiderhilsen fra Line, Nils og Per

Under ser du bilder fra speidertur for Førerpatruljen til Steinkjer Racingpark og Dampsaga Bad september 2019. Takk til både speidere og ledere for en fantastisk trivelig tur i flotte omgivelser og med verdifullt fellesskap :)

Powered by Cornerstone