Konfirmantweekend 3.-5. februar 2023

Konfirmantweekend 3.-5. februar 2023

Første helgen i februar fylte vi bussen med forventningsfulle Sømna-konfirmanter og ledere, klar for konfirmantweekend i Trondheim. Der deltok vi på IMPULS 2023 som er den største kristne ungdomskonferansen i Midt-Norge. På KVT på Tiller var vi sammen med omlag 350 ungdommer til festival med møter, konserter, måltider og overnatting. På IMPULS heter gudstjeneste «celebration» og inneholder blant annet lovsang, forkynnelse og forbønn. Dessuten var det stands, aktivitetsområde og seminarer.

Etter frokost og celebration lørdag var vi med på seminaret «Sex, porno og sånt». Det virket som tema traff ungdommene. Sømna-gjengen var etterhvert veldig klar for en skikkelig runde med pizza-buffèt i Tyholt-tårnet med sightseeing over Trondheim inkludert i prisen. Deretter hadde vi et par timer fritid der de fleste valgte RUSH trampolinesenter framfor shoppingtid på City Syd. Houseparty på IMPULS avsluttet lørdagen med heftig lyd, lys og dansing til ungdommene var våte av svette. Etter litt søvn, og frokost søndag morgen, pakket vi oss ut for å delta på gudstjeneste i vår nasjonal-helligdom, Nidarosdomen, som er gravkirke for Olav den Hellige. Her var vi med å feire Kyndelsmesse til minne om da Jesus ble båret fram i templet som barn. Gudstjenesten åpnet med at hele menigheten gikk i lysprosesjon med levende lys mens vi sang de to første salmene.

Stor takk til både konfirmanter, ungdomsarbeidere og voksenledere for flott fellesskap og turopplevelse som ga mersmak! Planer er allerede lagt for IMPULS 2024; da håper vi på ny Trondheimstur med et nytt konfirmantkull.

Powered by Cornerstone