Jentegruppa starter opp igjen; les mer her:

Jentegruppa starter opp igjen; les mer her:

Første jentekveld søndag 21. februar kl 18-21

Etter LIME startet opp sist høst har vi ikke hatt noe tilbud til ungdommer i videregående skole. Dette har vært et savn. Samtidig lever vi i en tid med begrensninger når det gjelder sosiale arrangementer. Utfordringen er derfor å finne mulighetenes rom. Vi har derfor bestemt å stare opp igjen jentegruppa for ungdommer fra Vg1 og Vg2. Vi har anledning til å samle maksimum 10 personer samtidig. Deltakerne må derfor melde seg på facebooksiden Jentekveld LIME

Vi ønsker at jentegruppa skal være et sted hvor jenter kan treffes og være sosiale, et sted hvor det er plass til den gode samtalen der man kjenner trygghet for ikke å bli fordømt eller sett ned på.

Vi satser på å ha jentekveld på søndager om lag en gang pr mnd fra kl 18-20/21. Første jentekveld blir søndag 21. februar kl 18-21. Ta på uteklær og ta med akebrett, for vi skal ake i bakken ved skola på Berg. Deretter blir det grilling på bålpanne utenfor LIME. Vi avslutter inne på LIME med noen aktiviteter og litt snop. Vi vil også gjerne høre hva dere ønsker jentegruppa skal være, så meld dere på og kom :)

Powered by Cornerstone