Johannes, Jessie, Brenden og Lars tilbake på LIME

Johannes, Jessie, Brenden og Lars tilbake på LIME

Nordtun-team på LIME-besøk i april

Siste uka i april hadde LIME besøk av internasjonalt team med ungdomer fra Nordtun. Nordtun DTS er en disippeltreningsskole i nettverket til Ungdom i Oppdrag som ligger på Engavågen i Meløy-kommune. Høst og vår har studentene mini-outreach, blant annet til Sømna. Her fikk vi besøk av ungdommer som i forkant presenterte seg på denne måten:

  • Hei. Jeg heter Jessie. Jeg er 20 år gammel og jeg kommer fra New Sarepta, Alberta i Canada. Jeg kom til Norge for å gå på  YWAM's outdoor dts i Nordland fordi jeg ville være ett sted hvor jeg kan lære om Gud og oppleve å se hans skaperverk.
  • Hei. Jeg heter Johannes og er 23 år. Jeg kommer fra ett sted som heter Son i Norge. Jeg begynte på denne skolen fordi jeg ønsker å lære Gud bedre å kjenne og gjøre ham kjent. Også er jeg veldig glad i friluftsliv. Så fant jeg denne outdoor dts'n i Nordland som jeg syntes virket som en god kombinasjon av det jeg ville. Jeg er også glad i musikk.
  • Hei. Jeg heter Brenden. Jeg er 18 år gammel og kommer fra North Carolina i USA. Jeg kom til YWAM for å finne Guds plan for mitt liv og for å misjonere for de som jeg møter på veien. Jeg liker kunst, musikk og friluftsliv.

I løpet av to besøk på Sømna og LIME deltok ungdommene i teamet på andakt på SOS, konfirmantsamling, speidermøte, ledermøte og åpent hus på LIME. Stor takk for et svært verdifult team-besøk med flotte ungdommer! Med god grunn håper vi på nytt besøk fra Nordtun til høsten :)

Powered by Cornerstone